Schließen

VERANSTALTUNGEN

WORKSHOP GRIMETECHNIEKEN
05.02.2018

Door Piet François

Een allround make-up artiest vindt in de theater- en toneel grime nog steeds een professionele uitdaging. Acteurs en actrices moeten soms uiteenlopende karakters of types vertolken en worden daarbij geholpen door de grime.
In deze workshop staat het “verouderen” in de kijker. Stap voor stap krijg je een overzicht van het aanbod van schminkmateriaal en toegang tot de geloofwaardige grime.
De structuur en de kenmerken van het van het normale gezicht worden benadrukt. Met oplichten en beschaduwen worden de karakteristieken naar voren gebracht. Deze basistechnieken worden toegepast met zowel water- als vetschmink naargelang de verwachtingen voor een grotere of kleinere zaal.

Piet François is gestart als grimeur en kreeg opleiding binnen het amateurtheater en volgde workshops Kryolan, Grimas en MikimFX. Hij deed veel ervaring op als toneel-, kinder-, en fantasiegrimeur. Hij werkt als grimeur voor toneelgezelschappen, geeft cursussen en begeleiding grime voor Opendoek, scholen en verenigingen en is vaak aan het werk te zien op de grimestek van evenementen.
Kontaktdetails
Schrijf je in door een mail te sturen naar info@kryolan.be !

Vermeld zeker al je gegevens:
Naam Voornaam
Adres
Telefoon nummer
Firmanaam (indien van toepassing)
Btw nummer (indien van toepassing)
info@kryolan.be
Preis
€ 90 incl. BTW

Anstehende
Veranstaltungen

 
KRYOLAN
Kryolan - wir stellen Make-up her. Aber wir machen es anders. Wir produzieren unser Make-up tatsächlich selbst. Seit mehr als 70 Jahren und 3 Generationen machen wir es auf unsere Weise. Mit unseren eigenen Ideen und Gedanken, mit der uns zu Eigen gemachten Leidenschaft. Es gibt nur einen wahren Make-up Hersteller. Es gibt nur ein Kryolan.
PRO CARD
  • Rabatte in teilnehmenden Geschäften
  • Zusendung der “Lebendigen Maske”
  • Vorzugspreise bei Kryolan Events
NEWSLETTER