Schließen

VERANSTALTUNGEN

WORKSHOP FASHION SKETCHY GRIME
22.01.2018

Door Tom Vandewalle
Met 15 jaar ervaring als Make Up Artist is Tom Vandewalle geen nieuwe naam in de wereld van cosmetica. Op zijn palmares kan je ondermeer de fashion week in Parijs terugvinden, werk voor kunstgalerijen in New York, shows in Londen, make up workshops in het buitenland, video- en filmwerk voor internationale artiesten, make up voor TV, beauty & fashion fotograaf en werd hij door Rick Baker (MUA Thriller Michael Jackson, disney’s Maleficent) verkozen als winnaar van een van de grootste wedstrijden, de MAC’s Halloween contest. Zijn werk is steeds gebaseerd op een gestileerde samenhang van elementen die hoe dan ook een een mooi beeld vormen met een knipoog naar beauty. Door zijn kennis van zowel make up als fotografie, weet hij hoe een geheel moet samenpassen om steeds tot een gestileerd beeld te komen.
Naast zijn job als Make Up Artist heeft hij zijn eigen academie opgericht ‘Make Up Academy België’. Hier geeft hij zijn passie door aan studenten die graag in de wereld van Make Up willen stappen. Hij deelt graag zijn geheimen en wil dat iedereen de kans krijgt om het geweldige beroep van make up artist uit te oefenen, zonder beperkingen. Door zijn autodidactische manier van lesgeven, kan iedereen de lessen volgen op een logische en natuurlijke, opbouwende manier.
Kort samengevat heeft Tom de kennis om de knepen van het vak door te geven en gepassioneerde mensen klaar te stomen voor het werk als MUA on the field.
Kontaktdetails
Schrijf je in door een mail te sturen naar info@kryolan.be !

Vermeld zeker al je gegevens:
Naam Voornaam
Adres
Telefoon nummer
Firmanaam (indien van toepassing)
Btw nummer (indien van toepassing)
info@kryolan.be
Preis
€ 145 incl. BTW

Anstehende
Veranstaltungen

 
KRYOLAN
Kryolan - wir stellen Make-up her. Aber wir machen es anders. Wir produzieren unser Make-up tatsächlich selbst. Seit mehr als 70 Jahren und 3 Generationen machen wir es auf unsere Weise. Mit unseren eigenen Ideen und Gedanken, mit der uns zu Eigen gemachten Leidenschaft. Es gibt nur einen wahren Make-up Hersteller. Es gibt nur ein Kryolan.
PRO CARD
  • Rabatte in teilnehmenden Geschäften
  • Zusendung der “Lebendigen Maske”
  • Vorzugspreise bei Kryolan Events
NEWSLETTER