Schließen

VERANSTALTUNGEN

BRIDAL MAKE-UP - LOOK & LEARN
07.03.2019

Voordat het bruidsseizoen begint, organiseren wij in onze winkel in Rotterdam speciaal voor visagisten een productdemonstratie van cosmetica voor bruidsmake-up. We demonstreren in korte tijd een aantal nieuwe en bekende producten die wij aanraden voor een make-up die de hele dag houdt en de bruid steeds laat stralen. Naast diverse verrassingen zullen wij je de mogelijkheden van de volgende producten laten zien:

- Glamour Glow
- Living Color
- Dermacolor
- Lip Stain
- Cream Liner
- Shimmering Event Foundation
- Blot Powder

Deze productdemonstratie duurt circa 45 minuten en is voor visagisten.

Door middel van de aankoop van een voucher voor €7.50 reserveer je jouw plaats bij deze Look & Learn. Deze voucher is op de dag zelf bij een aankoop vanaf 7.50 geheel te verzilveren. De workshop kost je dan dus niets! Klik hier voor de tijden en om gelijk te reserveren.
Kontaktdetails
Kryolan City Rotterdam
Van Oldenbarneveltstraat 128
3012 GW Rotterdam
010 737 15 92
rotterdam@kryolan.nl
Preis
7.50/0.00

Anstehende
Veranstaltungen

 
KRYOLAN
Kryolan - wir stellen Make-up her. Aber wir machen es anders. Wir produzieren unser Make-up tatsächlich selbst. Seit mehr als 70 Jahren und 3 Generationen machen wir es auf unsere Weise. Mit unseren eigenen Ideen und Gedanken, mit der uns zu Eigen gemachten Leidenschaft. Es gibt nur einen wahren Make-up Hersteller. Es gibt nur ein Kryolan.
PRO CARD
  • Rabatte in teilnehmenden Geschäften
  • Zusendung der “Lebendigen Maske”
  • Vorzugspreise bei Kryolan Events
NEWSLETTER